Groepsleiding

Beste ouders,

Ik als groepsleiding vind het belangrijk om een goed contact te hebben met de ouders van onze leden. Daarom las ik, net zoals vroeger, de huisbezoeken terug in. Op die manier kan er een vlot, wederzijds contact ontstaan tussen de ouders en de leiding. De leiding van jullie kinderen, zal persoonlijk contact met je opnemen om een datum te plannen. Je hoeft je daar zeker niet verplicht toe te voelen, maar de huisbezoeken zorgen gewoon voor een formelere sfeer tussen elkaar.

Daarnaast, zou ik jullie nog eens uitdrukkelijk willen vragen om je kind met een chiro uniform naar de chiro te laten komen. Die kan je vinden in de chiro winkel, de Banier in Gent (Hoefslagstraatje, zijstraat van de Langemunt). Een chiro T-shirt kan je persoonlijk bij ons komen vragen. Het is belangrijk om als groep goed herkenbaar te zijn wanneer we op stap gaan. Daarom maken we er de gewoonte van om elke zondag in perfect uniform te komen, maar jammer genoeg zien we dat nog te weinig. Je kan ook gewoon de kleuren van het uniform gebruiken: een beige broek/rok, een rode t-shirt en een blauwe trui. Op die manier verliezen we uw kind zeker niet uit het oog als we op stap zijn.

Tenslotte, wil ik jullie ten zeerste bedanken voor het vertrouwen dat jullie leggen in onze handen. De leiding wil heel graag jullie kinderen een fantastische vrije tijd aanbieden, waar hij of zij later vol mooie herinneringen naar mag terug kijken.

Vriendelijke Chiro Groeten

Eline Van der Eecken