Algemene info

chirowerking

Elke zondagnamiddag van 14u tot 17u zijn kinderen vanaf 5 jaar tot en met 18 jaar, bij ons welkom om aan Chiro te doen in de Engelstraat 94, 9040 Sint-Amandsberg.

Ouders en kinderen die Chiro een kans willen geven, mogen dit zomaar doen, zelfs enkele zondagen na elkaar. Kom gewoon eens een kijkje nemen en smijt jezelf op zondag er eens volledig in. Het enige dat we vragen is dat kinderen dan speelkledij aan hebben en voor het vieruurtje een koek, snack en/of drankje 1 euro meenemen (héél belangrijk om die batterijtjes terug op te laden!).

Voor de juiste kalender kan je verder kijken op deze site.

Financieel

Jammer genieg heeft alles een financieel plaatje? Jaarlijks hebben we een paar vaste kosten:


Naast deze vaste kosten hebben we af en toe wel eens een activiteit waarvoor we een extra bijdrage vragen (vb zwemmen, schaatsen, ...) Deze houden we echter zo beperkt mogelijk. 

Uniform

Een chiro-uniform bestaat uit een beige broek/rok, een rode T-shirt, een blauwe trui/hemd.

Er zijn eigen chiro-T-shirts aan te kopen bij ons voor 8 euro. 

Verder vragen we dat jullie rekening houden met de juiste kleuren. Er is in de Banier ook echt chiro-kledij te koop van zeer goede kwaliteit. 

Lidgeld

Het jaarlijkse lidgeld voor onze Chiro bedraagt €30,00. Met dit geld sluiten we via chiro nationaal een verzekering af, kopen we spelmateriaal en zorgen we er voor dat de chiro goed kan draaien. 

Dit geld kan je betalen aan de groepsleiding of overschrijven op BE48 8905 9410 5227 met de mededeling ‘lidgeld naam+afdeling’. De deadline voor de leden die de eerste zondagen van het jaar starten is 30 september, vroeger mag zeker ook! Indien je pas later in het jaar voor het eerst komt, dien je ten laatste 21 dagen (dus 3 weken) na je eerste zondag het lidgeld over te schrijven. 

Moest er een of ander probleem zijn, mag je gerust een leiding of vb aanspreken!