Welkom op de website van Chiro Heilig Hart!

Welkom op de website van Chiro Heilig-Hart uit Sint-Amandsberg. Elke zondagnamiddag ontvangen wij in onze lokalen in de Engelstraat 94 verschillende jongeren om als vrienden en vriendinnen erop uit te trekken, te spelen en onze jeugd te delen. Heb jij je ooit als eens verveeld op een zondag? Niet langer twijfelen, gewoon eens langskomen! Of de site alvast eens verkennen?

Open chiro-dag

Wij zoeken nog een paar enthousiaste kinderen om samen met onze vaste chiro-spruiten fantastische zondagmiddagen te beleven.

Kom op 16 februari tussen 14u en 17u een kijkje nemen in de lokalen, de koer, de tuin, ... en laat de kindjes mee spelen en vooral genieten van de spelletjes.

Wij hopen op een grote opkomst met veel enthousiasme!

De chiro-leiding van chiro Heilig Hart

Engelstraat 94, 9040 Sint-Amandsberg

Jaarthemadag 29/09/2019

Zondag 29 september 2019 brengen wij het nieuwe chirojaarthema naar voren. Een reisje rond de wereld, grenzen verleggen, een kijkje nemen bij andere jeugdbewegingen en hun tradities, spelletjes uit andere culturen en natuurlijk niet te vergeten de avonturen van rugzakje Robin!

Wat moet je weten?:

Waar: Chiro lokalen, chiro Heilig Hart

Wanneer: Zondag 29 september om 11u!

Prijskaartje: €6 voor lekkere verse spaghetti en €1 voor het 4-uurtje

Om 11u kan je ook je spruitjes inschrijven en is er de mogelijkheid om een chiro T-shirt van onze chiro aan te kopen hiervoor vragen wij €8.

Inschrijvingsgeld voor een volledig jaar is €25

Bij vragen kan je altijd terecht bij Eline of Jelien